Wie zijn wij

Duurzame ontwikkeling van uw mensen

Duurzame ontwikkeling mogelijk maken binnen iedere organisatie in de sector transport, logistiek en vervoer. Dat is waar wij voor staan! Wij leveren met al onze deskundigheid en passie een bijdrage aan de toekomst van uw organisatie en de inzetbaarheid van uw medewerkers.

Wij geloven dat mensen zichzelf hun hele leven lang blijven ontwikkelen. Door ontwikkeling de juiste aandacht te geven kun je nóg meer bereiken. Daarom geven we graag samen met u vorm aan leren en ontwikkelen van het middenkader en management binnen uw organisatie. Dat doen we met een uitgebreid aanbod aan opleidingen, trainingen, assessments en coaching.

Afstemming met de praktijk

De sector vraagt om duurzame leeroplossingen en een constante afstemming met de praktijk. Onze afdeling learning & development is dan ook continu bezig om interventies en lesmateriaal te ontwikkelen.

Wij bieden standaard trainingen en opleidingen, maar het aanbod kan ook incompany worden afgenomen. Daarmee spelen wij in op de specifieke ontwikkelbehoeften binnen uw organisatie. Tevens bieden we assessments voor de toetsing en waardering van uw mensen.

Een leven lang leren en ontwikkelen

Juist het middenkader- of management personeel, verdient de aandacht op het gebied van scholing en coaching. Vanuit deze sleutelposities in uw organisatie is het belangrijk klaar te zijn voor huidige én toekomstige veranderingen in de sector. Toch lijkt het opleiden en trainen van deze medewerkers van ondergeschikt belang. Wij zetten ons daarom in voor meer aandacht voor het duurzaam ontwikkelen van deze professionals? / vakmensen?, omdat wij geloven in de meerwaarde voor individu én organisatie.

Meer informatie?

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie? Wij staan u graag te woord!

Daarom Advance Groep

  • Jarenlange expertise
  • Blended learning
  • Werkzaam met DISC
  • Maatwerk coaching
  • Sectorspecifieke assessments