Illustration for Verandermanagement

Verandermanagement

 

De wereld om ons heen verandert snel. Om als organisatie succesvol te blijven in de steeds veranderende realiteit, dient zij blijvend op haar omgeving afgestemd te zijn. Dit behoort tot de kerntaken van het management. Advance biedt producten aan die bedoeld zijn om organisaties door veranderprocessen te helpen. Daardoor presteren organisaties beter en leveren, ook in tijden van verandering, meer toegevoegde waarde aan klanten. 


 

MANAGEMENTGAMES

Oefening baart kunst. Managementgames zijn daarom zeer geschikt om uw personeel voor te bereiden op veranderende werksituaties. Managementgames zijn zowel leuk als leerzaam, waardoor de inhoud beter beklijft bij de deelnemers. Met als gevolg: betere prestaties!


OUTDOOR TRAINING EN TEAMBUILDING

Een organisatieverandering is pas succesvol als deze wordt gedragen door alle betrokkenen. Want verandering zet druk op werkrelaties en op menselijke verhoudingen in uw organisatie. Een outdoor activiteit die totaal anders is dan het dagelijkse werk, biedt een mogelijkheid om onderlinge verhoudingen te versterken. 


Advance Groep Locaties
Contact Informatie
Advance Groep
Kerkeind 22
5076 AC Haaren (N-Br)
Wij staan altijd voor u klaar
+31 (0) 411 64 70 00
Stuur ons een e-mail
Advance Groep is onderdeel van Gilde-BT
Social Media
Erkenningen
Copyright 2021 © Advance. All rights reserved.
Disclaimer   |   Privacy  |   Algemene voorwaarden  |   Bezwarenregeling  |   Inloggen