Illustration for Advies & Interim

Organisatie Coaching

 

U bent directeur/eigenaar van een onderneming met personeel. Uw rol is om te anticiperen op een toekomst waarvan u niet weet hoe die er uit gaat zien. En toch zult u beslissingen moeten nemen voor die toekomst. Dan is het verstandig om een coach achter de hand te hebben die u ondersteunt bij het nemen van uw beslissingen. Een coach die zelf het klappen van de zweep kent en die u helpt om hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden. Met de frisse blik van een buitenstaander.


 

SUPERVISIE

Onder leiding van een supervisor wordt ingegaan op de persoonlijke leervragen die u hebt ten aanzien van uw werk. Deze reflectievorm geeft zicht op welke situaties problemen opleveren, waar dit mee te maken kan hebben, hoe u ermee omgaat en welke alternatieven er zijn.


Mijn Advance - Meer info

COACHING

Coaching betekent dat een deskundige u of uw team gaat helpen om de voor u beste besluiten te nemen. De coaches van Advance Groep helpen zicht te krijgen op uw functioneren en het functioneren van het team. Onder begeleiding leert u middels speciale 'Advance Groep' methoden het functioneren te optimaliseren.

Mijn Advance - Meer info

INTERVISIE

Intervisie is een overlegvorm waarbij medewerkers een beroep doen op collega's om mee te denken over persoons- of functiegebonden vraagstukken en knelpunten. Hiermee vergroot u de interne betrokkenheid bij het oplossen van allerlei kwesties in de onderneming. Dat is goed voor de samenwerking, voor het vergroten van kennis en uiteindelijk voor een soepel draaiend bedrijf.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn Advance - Meer info

Advance Groep Locaties
Contact Informatie
Advance Groep
Kerkeind 22
5076 AC Haaren (N-Br)
Wij staan altijd voor u klaar
+31 (0) 411 64 70 00
Stuur ons een e-mail
Advance Groep is onderdeel van Gilde-BT
Social Media
Erkenningen
Copyright 2021 © Advance. All rights reserved.
Disclaimer   |   Privacy  |   Algemene voorwaarden  |   Bezwarenregeling  |   Inloggen