Illustration for Advies & Interim

Advies & Interim

 

Flexibel ondernemen betekent dat het soms verstandig is om voor een project tijdelijke deskundigheid in te huren. Zo bereikt u het snelst uw doelstellingen. De Adviseurs en Interim-managers van Advance Groep hebben veel ervaring met het tijdelijk ondersteunen van bedrijven.
 

Advance Groep heeft professionals die kunnen worden ingezet op de volgende gebieden:
  • Human Resource Management
  • Marketing & Sales
  • Projectmanagement
  • Directie en Bestuur functies

HOE HET WERKT 

  1. Onze adviseur luistert tijdens de intake naar uw situatie en maakt vervolgens een heldere analyse van uw behoefte en de bijbehorende doelen. Hij of zij beschrijft met de frisse blik van een buitenstaander wat er nodig is om een project te doen slagen en geeft advies over te nemen stappen.
  2. Op basis van deze analyse maakt de adviseur een op maat gesneden oplossing. Dat kan bijvoorbeeld Benefit Management zijn of een mix van interventies en veranderinstrumenten. Het wordt altijd een oplossing om voor u vooruitgang te creëren.
  3. Na de intake ontvangt u geheel kosteloos een korte uitgewerkte visie op de ontwikkeling van uw organisatie, gekoppeld aan persoonsgerichte interventies, die passen bij de kernwaarden van het bedrijf en die vanaf dag 1 positieve resultaten opleveren.
  4. Vervolgens zal na opdracht het voorstel worden uitgewerkt, inclusief een helder kostenoverzicht. Puur maatwerk voor puur resultaat.

INTERESSE?

Bent u geïnteresseerd in onze aanpak van uw vraagstuk? Neemt u dan contact met ons op via het telefoonnummer 0411-647000 of per e-mail info@advance-groep.nl.

 

 

 

 

 

 

Advance Groep Locaties
Contact Informatie
Advance Groep
Kerkeind 22
5076 AC Haaren (N-Br)
Wij staan altijd voor u klaar
+31 (0) 411 64 70 00
Stuur ons een e-mail
Advance Groep is onderdeel van Gilde-BT
Social Media
Erkenningen
Copyright 2021 © Advance. All rights reserved.
Disclaimer   |   Privacy  |   Algemene voorwaarden  |   Bezwarenregeling  |   Inloggen