Uw persoonlijke Insights Discovery Profiel

Uw persoonlijke Insights Discovery Profiel
Insights Discovery® brengt op een snelle, betrouwbare en respectvolle wijze psychologische voorkeuren in kaart. Het is gebaseerd op het baanbrekende werk van Carl Jung, gebruikt een unieke kleurentaal om zelfinzicht, effectieve communicatie en organisatieontwikkeling te bevorderen.

Insights Discovery® combineert eenvoud met diepgang. In zijn eenvoud kent het model vier aspecten van de persoonlijkheid, uitgedrukt in kleurenkwadranten: Vurig Rood, Stralend Geel, Zacht Groen en Helder Blauw.

Iedereen heeft en gebruikt in meer of mindere mate alle vier de kleuren. De volgorde en intensiteit van ons kleurengebruik zijn echter uniek en bepalen onze persoonlijke stijl.

Onze voorkeur voor een bepaalde kleur geeft aan welke manier van denken, werken en communiceren voor ons het meest natuurlijk is. Het Insights Discovery® Profiel is een betrouwbaar en statistisch gevalideerd instrument. Het maakt gebruik van een waardevrije kleurentaal die goed beklijft en snel wordt geaccepteerd. Dit profiel is toepasbaar op alle niveaus van uw organisatie. Dit profiel is beschikbaar in 25 talen en wordt toegepast in 35 landen. Dat maakt dit instrument zeer geschikt voor internationale teams of organisaties.

Als deelnemer vult u in maximaal 20 minuten een online vragenlijst in met 25 meerkeuzevragen. Aan de hand hiervan wordt uw Persoonlijke Insights Discovery® Profiel opgesteld.

Klik hier voor om uw persoonlijkheidsprofiel te maken van Insights Discovery® Profiel.

Toelichting:

Het uitgangspunt van het Insights Discovery® Profiel is dat elke persoon uniek is. Het laat zien dat individuele personen, teams en organisaties aan kracht kunnen winnen door de verschillen tussen mensen te herkennen, te waarderen en te benutten. De effectiviteit van communicatie en interactie hangt nauw samen met de mate waarin gesprekspartners op elkaar afstemmen en verbinding met elkaar maken.

Inzicht in onze eigen gedragsstijl en in die van de ander helpt ons de effectiviteit van onze interactie te vergroten. Het zijn juist de verschillen die een grote kracht vormen voor de samenwerking en het realiseren van de doelstellingen. Ook geeft het Insights Discovery® Profiel u inzicht in de mate waarin u investeert in zowel uw kwaliteiten als uw minder ontwikkelde kanten, in waar uw grootste uitdagingen liggen, of waar u misschien uitdaging mist.

De onderwerpen die de basis vormen van ieder profiel zijn: uw persoonlijke stijl en aanpak, uw belangrijkste sterke en zwakke punten, uw waarde voor het team, uw communicatiestijl, mogelijke blinde vlekken, uw tegengestelde type en suggesties voor uw ontwikkeling. Dit kan worden uitgebreid met aanvullende hoofdstukken, waarin specifieke ontwikkelingsterreinen aan bod komen, zoals bijvoorbeeld uw managementstijl.

Gepubliceerd op 10:24 18-11-2016, Roberto Palland | Views: 2471 - Reacties: 0 - Likes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

Advance Groep Locaties
Contact Informatie
Advance Groep
Kerkeind 22
5076 AC Haaren (N-Br)
Wij staan altijd voor u klaar
+31 (0) 411 64 70 00
Stuur ons een e-mail
Advance Groep is onderdeel van Gilde-BT
Social Media
Erkenningen
Copyright 2021 © Advance. All rights reserved.
Disclaimer   |   Privacy  |   Algemene voorwaarden  |   Bezwarenregeling  |   Inloggen