Profiteer van extra SOOB subsidie

Profiteer van extra SOOB subsidie
Profiteer van extra SOOB subsidie. Subsidie is nu beschikbaar voor opleidingen veiligheid (indien gewenst incl. Code 95).

De komende jaren zijn er in de sector Transport en Logistiek veel goed opgeleide medewerkers nodig. SOOB, het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de sector Transport & Logistiek, stimuleert het volgen van opleidingen en trainingen door huidige én toekomstige medewerkers in de bedrijfstak.

 

De sector kent relatief veel risico’s als het gaat om aanrijd- en valgevaar, fysieke belasting, agressie en geweld. Daarom wordt er vanaf nu op opleidingen op het gebied van veiligheid subsidie verstrekt. Daarbij gaat het om de opleidingen VCA, Fysieke belasting, Criminaliteitspreventie, Tankreiniging en de Praktijk Training Rijoptimalisatie. Uw voordeel kan zo oplopen tot wel € 650,- subsidie per persoon.

 

Ook beschikbaar voor Code 95

Bij Advance Groep kunt u de subsidies combineren met het behalen van de (laatste) Code 95 punten. De deadline voor het behalen van Code 95 voor beroepschauffeurs is in zicht en dat maakt deze subsidie actie extra aantrekkelijk. Het SOOB subsidiefonds vindt het belangrijk dat alle chauffeurs dit op tijd kunnen realiseren. Om dit te ondersteunen kunt via Advance Groep vanaf nu gebruik maken van deze extra subsidiemogelijkheden. Interesse? Wij maken graag specifiek voor uw behoefte een opleidingsplan inclusief subsidie voordeel.

NEEM CONTACT OP

Gepubliceerd op 16:16 22-01-2016, Roberto Palland | Views: 2731 - Reacties: 0 - Likes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

Advance Groep Locaties
Contact Informatie
Advance Groep
Kerkeind 22
5076 AC Haaren (N-Br)
Wij staan altijd voor u klaar
+31 (0) 411 64 70 00
Stuur ons een e-mail
Advance Groep is onderdeel van Gilde-BT
Social Media
Erkenningen
Copyright 2021 © Advance. All rights reserved.
Disclaimer   |   Privacy  |   Algemene voorwaarden  |   Bezwarenregeling  |   Inloggen