Omdenken? Van HR professional naar HR Business Partner!

Omdenken? Van HR professional naar HR Business Partner!
Organisaties veranderen, HR verandert en uw rol verandert. Maar hoe verandert u als HR medewerker mee? Op 6 november 2014 krijgt u in een inspirerende workshop inzicht in de veranderingen en verwachtingen van HR binnen organisaties en ontvangt u nieuwe handbagage hoe u hiermee om kunt gaan.

Advance Groep en haar partner HRorganizer.com organiseren op donderdag 6 november (Helvoirt) een gratis event. Dit event is speciaal voor gebruikers van HRorganizer én andere geïnteresseerde HR Managers. Deze middag staat in het teken van de veranderende rol van HR en de nieuwe mogelijkheden die Advance Groep en HRorganizer bieden om de HR professional hierin te ondersteunen.

Wat kunt u verwachten deze middag?


Kennismaking & Update ontwikkel- en selectietools

Personeel ontwikkeling staat op de eerste plaats van HR prioriteiten voor 2014-2015. Vanuit de behoefte naar (kosten)efficiënte ontwikkeltools is er de laatste twee jaar maximaal ingezet op de (door) ontwikkeling van bestaande en nieuwe instrumenten. 

Binnen selectie is er is een stijgende vraag naar @Home testing. HRorganizer heeft een aanpak ontwikkeld waarbij kandidaten elk onderdeel zo goed mogelijk kunnen voorbereiden en doorlopen.

Sneak preview nieuwe interface
De IT specialisten van HRorganizer werken momenteel aan de grootste systeem update sinds de oprichting met als doel het gebruiksgemak te maximaliseren. Wij geven u graag een sneak preview met de eerste screenshots van de geheel nieuwe interface, een vooruitzicht van de nieuwe functionaliteiten en een roadmap naar de release. 

PIB (HR Partner in Business)

PIB is een initiatief van Françoise Vermunt. Zij is als executive coach en consultant verbonden aan Advance Groep.

De missie van Françoise is om de HR Professional 'in de waan van de dag' beter in staat te laten zijn om met meer vertrouwen actie te ondernemen binnen (team-)bijeenkomsten en MT-vergaderingen. Op deze wijze vergroot HR haar toegevoegde waarde. Bovendien kan HR zich verder ontwikkelen tot een volwaardige Business Partner van de Directie. HR wordt dé inspirerende gesprekspartner waar directie en management niet omheen wil gaan bij grote en kleine hr vraagstukken. En dat is waar PIB voor staat. Françoise neemt u deze middag graag mee in haar visie op HRM: PIB!


Voor wie is deze bijeenkomst? 
Naast de bestaande gebruikers van HRorganizer is deze middag bijzonder geschikt voor HR managers / HR professionals die willen ontdekken hoe zij hun rol binnen de organisatie nog beter kunnen vervullen. U bent dan ook van harte welkom om kennis te maken met de nieuwste mogelijkheden op het gebied van HR.

Aanbieding
Als deelnemer aan het event krijgt u, voorafgaand aan de middag, de mogelijkheid om één of meerdere tools zelf in te zetten in de praktijk. Zo krijgt u een goed beeld van de impact en inzetmogelijkheden.

 Wilt u meer informatie of deelnemen aan dit event?


 Meer informatie?  Aanmelden!
Gepubliceerd op 00:00 05-09-2014, | Views: 1737 - Reacties: 0 - Likes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

Advance Groep Locaties
Contact Informatie
Advance Groep
Kerkeind 22
5076 AC Haaren (N-Br)
Wij staan altijd voor u klaar
+31 (0) 411 64 70 00
Stuur ons een e-mail
Advance Groep is onderdeel van Gilde-BT
Social Media
Erkenningen
Copyright 2021 © Advance. All rights reserved.
Disclaimer   |   Privacy  |   Algemene voorwaarden  |   Bezwarenregeling  |   Inloggen