Illustration for Managementgame

Trajectcontrole

 

"Advance Groep zorgt dat al onze chauffeurs op tijd hun Code 95 behalen."

 

VOORDEEL

Met de Trajectcontrole beschikt u tijdens het gehele nascholingsprogramma code 95 gratis over uw "eigen backoffice". Samen met de Projectmanager van Advance Groep beheert u het volledige proces van opleidingsplan, organisatie, inschrijving, subsidieverwerving (SOOB), volgen van cursisten, juiste Code95-registratie én bewaking van de geldigheidsduur van alle certificaten (ADR, Heftruck, VCA, etc.).

Met de Trajectcontrole  beschikt u over een unieke gratis service, worden uw opleidingsprocessen versneld, uw subsidies aangevraagd en is uw registratie up to date! Dit alles in overleg met uw 'eigen' Projectmanager terwijl u de regie behoud. Een meerwaarde voor uw HRM, een besparing in tijd en geld. Professioneler en eenvoudiger kunnen we het niet maken.

EIGEN INLOGMOGELIJKHEID

Als relatie van Advance Groep heeft u kosteloos toegang tot uw eigen deel van het systeem. Beschikt u 24/7 online over een duidelijk Code 95 uren/opleiding overzicht en weet u precies wat er gaande is op gebied van cursussen en trainingen betreffende uw medewerkers.

OOK UW EIGEN TRAJECTCONTROLE?

Wilt u net als vele andere bedrijven ook een goede én zorgeloze code 95 nascholing? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer (0411) 64700 of mail naar info@advance-groep.nl

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Wij hebben samen een opleidingsplan gemaakt. Ik heb aangegeven dat wij de investering graag willen terug verdienen door een besparing op onderhoud, schades en brandstof. Tijdens het gehele traject wordt ik door de Projectmanager van Advance Groep pro-actief benaderd met suggesties en rapportages.

Ik neem geen risico met Code 95, daarom kies ik voor de Trajectcontrole van Route95. Dit is service zoals service hoort te zijn!"   Maurik van den Heuvel (Van den Heuvel Logistiek, Uden)

Advance Groep Locaties
Contact Informatie
Advance Groep
Kerkeind 22
5076 AC Haaren (N-Br)
Wij staan altijd voor u klaar
+31 (0) 411 64 70 00
Stuur ons een e-mail
Advance Groep is onderdeel van Gilde-BT
Social Media
Erkenningen
Copyright 2021 © Advance. All rights reserved.
Disclaimer   |   Privacy  |   Algemene voorwaarden  |   Bezwarenregeling  |   Inloggen