Illustration for Transport & Logistiek

Assessments

 

Binnen uw hedendaagse bedrijfsvoering moet u om vooruit te komen, steeds sneller, steeds betere beslissingen nemen over u personeelsbestand. Een optimale opstelling van persoonlijke talenten in uw teams is daarbij een vereiste. Om hierin te ondersteunen levert Advance objectieve en betrouwbare informatie in de vorm van toegespitste sterkte/zwakte analyses voor selectie en ontwikkeling. Voor beide teams als individuen.

 

  

 

 


Kenmerken Assessments Advance Groep:

  • Hoge wetenschappelijke kwaliteit standaarden (NIP/COTAN)
  • Flexibele prijsstelling door modulaire opbouw
  • Van VMBO tot WO+ niveau
  • Diverse talen
  • Mogelijkheden voor (big-data) analyses
  • Van volledige ontzorging tot ondersteuning waar nodig


Middelen

 
HROrganizer

 HROrganiser

 

HROrganizer is business partner van Advance Groep en is een online expertsysteem dat de ontwikkeling en het presteren van de mens centraal stelt. Met het online instrumentarium van HRorganizer, mede ontwikkeld door Cito, versnellen wij uw selectietrajecten en ondersteunen u bij het gerichter ontwikkelen van medewerkers, teams én het volgen van hun ontwikkeling.

 

 

 
Insights Discovery

 Insights Discovery

 

Insights Discovery® brengt op een snelle, betrouwbare en respectvolle wijze psychologische voorkeuren in kaart. Het is gebaseerd op het baanbrekende werk van Carl Jung, gebruikt een unieke kleurentaal om zelfinzicht, effectieve communicatie en organisatieontwikkeling te bevorderen.

 

 

Voorbeeld van Insights profiel

 
MBTI

 MBTI

 

De Myers-Briggs Type Indicator® is een veelzijdig en gebruiksvriendelijk instrument. Het verschaft individuen en teams diepgaand inzicht in hun eigen persoonlijkheidsstijl en die van anderen. Door begrip van de verschillen tussen persoonlijkheidstypes, zijn groepen en individuen beter in staat om effectiever samen te werken, de communicatie te verbeteren en conflicten te verminderen.

 
TSI Profiel

TSI  

 

TSI (TTI Success Insights Benelux) is een internet based assessment instrument om mensen te prikkelen tot het leveren van optimale prestaties in hun werkomgeving. Mensen zijn in hun werkomgeving doorgaans het meest succesvol als ze mogen doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Dat is bevredigend voor het individu en lonend voor de organisatie.

Advance Groep Locaties
Contact Informatie
Advance Groep
Kerkeind 22
5076 AC Haaren (N-Br)
Wij staan altijd voor u klaar
+31 (0) 411 64 70 00
Stuur ons een e-mail
Advance Groep is onderdeel van Gilde-BT
Social Media
Erkenningen
Copyright 2020 © Advance. All rights reserved.
Disclaimer   |   Privacy  |   Algemene voorwaarden  |   Bezwarenregeling  |   Inloggen