Persoonlijke coaching

Persoonlijke of individuele coaching is voor iedereen die op een effectieve manier naar zichzelf wil kijken. Het is een vorm van persoonlijke begeleiding door een coach.

Wat stagneert u momenteel? Moeite om deadlines te halen, geen ‘nee’ kunnen zeggen, onzekerheid, faalangst, uw communicatieve vaardigheden verbeteren, niet weten wat u wilt, op zoek naar een zinvolle richting in uw loopbaan of wilt u simpelweg meer inzicht in uw eigen gedrag?

Samen met een deskundige en ervaren coach onderzoekt u wat u wilt en hoe u dat doel kunt realiseren. Er wordt gekeken op welke manier uw persoonlijke effectiviteit vergroot kan worden. Het bereiken van uw persoonlijke doelen zijn hierbij het uitgangspunt. Persoonlijke coaching helpt u bij het ontwikkelen van kennis, competenties en talenten om zo het beste uit uzelf te halen.

Groei kan vaak pas ontstaan nadat belemmerende gevoelens en patronen doorbroken zijn. Het traject van persoonlijke coaching helpt u hierdoor heen! Aangezien persoonlijke coaching vrijwel altijd maatwerk betreft is de prijs daarom op aanvraag en afhankelijk van uw wensen.

Aangezien team coaching vrijwel altijd maatwerk betreft is de prijs daarom op aanvraag en afhankelijk van uw wensen. Een DISC persoonlijkheidsprofiel (optioneel inclusief nabespreking) kan onderdeel uitmaken van een coachingstraject.

Advance Groep werkt al jarenlang samen met een team van deskundige en ervaren coaches die voor u en uw medewerkers klaarstaan. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en stuur een mail naar info@advance-groep.nl

 

Beschikbare data:

Getoonde prijzen zijn excl. BTW

Meer informatie?

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie? Wij staan u graag te woord!

Daarom Advance Groep

  • Jarenlange expertise
  • Blended learning
  • Werkzaam met DISC
  • Maatwerk coaching
  • Sectorspecifieke assessments