Team Advance steunt Alpe d'HuZes

Team Advance steunt Alpe d'HuZes
Op 6 juni a.s. beklimt het Team Advance Groep met 8 kanjers de 'Nederlandse berg' Alpe d' Huez, want Opgeven is geen optie! Advance Groep is voor de 3e keer op rij sponsor van dit evenement.

Inmiddels krijgt de jaarlijkse actie Alpe d'HuZes steeds meer bekendheid, de fietsers staan inmiddels in de rij te wachten om mee te mogen doen aan dit fantastische evenment. Gelukkig vanwege onze succesvolle deelname van vorig jaar en de gulle giften van donateurs is ons team in de gelegenheid om nogmaals deel te nemen. Want het is hard nodig.  Helaas is kanker doodsoorzaak nummer 1 geworden in Nederland, dus wij dragen ons steentje bij.
 
"Advance Groep is voor de 3e keer op rij teamsponsor, omdat het maatschappelijk betrokken wil en de doelstelling van de Stichting Alpe d'HuZes bijzonder kan waarderen", aldus Roberto Palland (directeur Advance Groep). " Daarnaast voert de stichting een strikt anti-strijkstokbeleid. Alle giften gaan 100% naar het KWF", aldus Palland.

Palland erkent dat in zijn familiaire kring de ziekte ook een belangrijke rol speelt. Zijn schoonvader heeft sinds enkele jaren leukemie en draait volop mee in een onderzoek met positieve resultaten. "En daarom is geld voor onderzoek zo belangrijk, want hij heeft er op dit moment baat bij en geniet nog van de dagen die hem gegund zijn", zegt Palland.

 
Steunt u het Advance Team? Ga naar de actiepagina van Advance.

 

 

 

Gepubliceerd op 00:00 09-01-2013, Nieuws van Advance | Views: 521 - Reacties: 0 - Likes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

Advance Groep Locaties
Contact Informatie
Advance Groep
Kerkeind 22
5076 AC Haaren (N-Br)
Wij staan altijd voor u klaar
+31 (0) 411 64 70 00
Stuur ons een e-mail
Advance Groep is onderdeel van Gilde-BT
Social Media
Erkenningen
Copyright 2018 © Advance. All rights reserved.
Disclaimer   |   Privacy  |   Algemene voorwaarden  |   Bezwarenregeling  |   Inloggen