Boek Clear Leadership uitgereikt tijdens Masterclass

Boek Clear Leadership uitgereikt tijdens Masterclass
Op 15 augustus heeft dr. Gervase Bushe, grondlegger van Clear Leadership, in het bijzijn van vele relaties van Advance Groep het 1e exemplaar van het Nederlandstalige boek “Clear Leadership" persoonlijk in ontvangst genomen. Tijdens een unieke Masterclass konden de deelnemers meteen kennis maken met de impact van dit gedachtegoed. Het boek is te bestellen via Managementboek.nl of rechtstreeks bij Advance Groep.

Tijdens de masterclass Clear Leadership op 15 augustus in de Belvertshoeve in Oisterwijk werd het boek gepresenteerd en waren de eerste exemplaren beschikbaar voor de aanwezige relaties van Advance Groep.

Na de boekpresentatie was er een uitgebreid interview (College Tour setting o.l.v. Stephan Rens) met dr. Gervase Bushe waarin hij zijn visie op leiderschap en zijn programma toelichtte tegenover de ruim 40 deelnemers. Directies en managementfunctionarissen uit diverse organisaties, konden tijdens dit interview vragen stellen aan de grondlegger zelf.

Om de visie en bijbehorende theorieën beter te kunnen plaatsen werden vervolgens aan de hand van een casus uit de praktijk belangrijke thema's uit het programma Clear Leadership behandeld. Onder leiding van dr.Gervase Bush was de Masterclass hiermee op zijn hoogtepunt. De deelnemers ervaarden letterlijk dat partnership verder gaat dan collegialiteit.

Drs. Ir. Boudewijn Struijk (Consultant Advance Groep) belichtte deze middag voor alle aanwezigen Clear Leadership in relatie tot andere modellen en cultuurporgramma's. 

Clear Leadership is gefundeerd op wetenschappelijk onderzoek en bestaat uit een aantal principes waardoor stagnerende samenwerking proactief vlot getrokken wordt en mensen zich mede eigenaar voelen van de organisatie. Wanneer de druk op organisaties hand over hand toeneemt realiseert Clear Leadership partnership en eigenaarschap. 

Met de inzichten en vaardigheden van Clear Leadership realiseren bedrijven, organisaties en instellingen een ander werkklimaat. Clear Leadership werkt aan stabiele relaties op basis van partnership; collega's worden partners en partners werken anders samen dan collega's. Ervaringen laten zien dat dit meer rendement, innovatiekracht en creativiteit betekent voor deze organisaties.


Op de foto v.l.n.r. Roberto Palland (Directeur Advance Groep), dr. Gervase Bushe en Peter Bröring (trainer Advance Groep) bij de uitreiking van het nederlanstalige boek.

"Een bijzonder mooie en eerlijke aanpak van onderling gedoe in organisaties" geeft één van de deelnemers na afloop aan. "Wat een hoog niveau had deze Masterclass, echt gweldig" zegt een HR Manager. " Ik geloof echt dat dit mijn organisatie verder kan helpen, ik ga het boek lezen en kom erop terug" sprak een enthousiaste directeur.

Het programma Clear Leadership is inmiddels wereldwijd zeer succesvol. Organisaties als IKEA, Ericsson, Philips  en Microsoft hebben de principes omarmd en zien hun productiviteit inmiddels verbeteren.

De verkoopprijs van het boek "Clear leadership: Samenwerken op basis van partnership" bedraagt: € 49,-*.

Voor meer informatie over de basistraining Clear Leadership; klik hier

*) Indien u zich inschrijft voor de training op 7 oktober 2013 wordt dit bedrag in mindering gebracht op de factuur.

Gepubliceerd op 00:00 22-08-2013, Nieuws van Advance | Views: 651 - Reacties: 0 - Likes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

Advance Groep Locaties
Contact Informatie
Advance Groep
Kerkeind 22
5076 AC Haaren (N-Br)
Wij staan altijd voor u klaar
+31 (0) 411 64 70 00
Stuur ons een e-mail
Advance Groep is onderdeel van Gilde-BT
Social Media
Erkenningen
Copyright 2018 © Advance. All rights reserved.
Disclaimer   |   Privacy  |   Algemene voorwaarden  |   Bezwarenregeling  |   Inloggen