2e succesvolle Advance Experience Day

2e succesvolle Advance Experience Day
Op 25 september organiseerde Advance Groep voor de tweede keer dit jaar de Advance Experience Day (AED). Advance Groep organiseert deze dag voor haar professionals, een gevarieerde groep mensen van trainers, coaches en consultants. Een bijeenkomst met interessante en inspirerende onderwerpen, methodieken en visies.

"We gingen in kleine groepen uiteen om aan de slag te gaan met de diverse werkvormen. Dat is erg leuk en interactief. Je pikt dan meteen dingen op die je kunt gebruiken in je eigen werk en krijgt direct feedback op je eigen handelen", geeft Annemarieke Broenink (onderwijskundige en projectleider), aan over haar deelname.
 
De tweede AED stond in het teken van 'Leren en werken met acteurs en het ontwikkelen van creatieve werkvormen'. Advance Groep was te gast bij haar business partner ActInc in Amsterdam. 'Hoe kun je als trainer, coach of consultant een acteur effectief inzetten tijdens het veranderingstraject bij onze klanten?' Daarnaast werd stil gestaan bij de laatste ontwikkelingen op creatief gebied, zoals bijvoorbeeld Mobile-Learning, The FilmBox en het werken met stellingen en stemkastjes.

"Wij creëren deze momenten om onze professionals bij te laten blijven in hun vakgebied en de onderlinge samenwerking binnen Advance Groep te vergroten. Daarnaast brengt het onderling altijd nieuwe ideeën en inspiratie", zegt Roberto Palland (directeur Advance Groep)

"Ik vind het goed dat Advance Groep deze bijeenkomsten voor ons organiseert, zo blijf ik als professional op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Advance Groep en natuurlijk op mijn vakgebied. Daar heeft onze klant uiteindelijk weer profijt van. Ik kijk alweer uit naar de volgende AED", zegt Annemarieke.
 

 

Gepubliceerd op 00:00 09-10-2013, Nieuws van Advance | Views: 571 - Reacties: 0 - Likes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

Advance Groep Locaties
Contact Informatie
Advance Groep
Kerkeind 22
5076 AC Haaren (N-Br)
Wij staan altijd voor u klaar
+31 (0) 411 64 70 00
Stuur ons een e-mail
Advance Groep is onderdeel van Gilde-BT
Social Media
Erkenningen
Copyright 2018 © Advance. All rights reserved.
Disclaimer   |   Privacy  |   Algemene voorwaarden  |   Bezwarenregeling  |   Inloggen